WHAT'S I THINK?
Semoga korang semua sukakan blog nie....and jgn lupa blogwalking selalu yee....
maizatulakma: KEHIDUPAN SEORANG PELAJAR USM

7 Dec 2014

KEHIDUPAN SEORANG PELAJAR USM

Assalamualaikum peeps..

almost 7 months dah x hupdet blog nie maklumlah xde cerita yang nk dihupdet....hehehe

buzy ngn assignment, ngn test, ngn meetingnya, ngn lain-lain lg laaaa...... sorry la guyss...

ok meh nk cerita pasal kehidupan di USM nie... sebelum tuh meh nk bagitau,,,,sebagai seorang pelajar, kita datang kat U nie nk belajar kan kan kan??? so mesti ada matlamat laa...

Kehidupan di U nie berbeza daripada kita belajar kat sekolah dulu ataupun di matrik/asasi.....pembelajaran di U, kita kena cari sendiri. lecturers just bagi lecture jerr tp *ingat jgn ponteng lecture ataupun tutorial even sebuzy-buzy mana pon kita... walaupun kita pergi lecture kita x dapat input 100% tp at least dapat juga daripada x pergi langsung.

Mai suka duk kat USM nie walaupun x ramai kawan yang sutu matrik dulu dapat kat sini....di sini kita boleh jumpa yang baru daripada matrik-matrik yang lain...orang kata sapa yang dapat USM nie untung lerrr.... tp bagi mai belajar di U mana pon sama jerrr... asalkan ada matlamat utk belajarrr...hehee...

setakat nie saje citer mai, sebenarnya assignment berlambak pening nk buat mana satuuu...

meh nk share cikit gmbar duk kat usm nie hampir 3 bulan lebihh....

















♥ Harap korunk suke bile bace blog nie ♥

No comments :

Post a Comment

assamulaikum...
sila lah komen...
satu pun jadi la..^_^